VP Latgales reģiona pārvaldes notikumu pārskats 9.12.09.

Krāslavas iecirknis

09.12. tika saņemta informācija, ka 03.12. Krāslavā 48 gadus vecs vīrietis, uzlaužot kādai sievietei piederošās saimniecības ēkas durvis, nozaga alumīnija traukus. Uzsākts kriminālprocess.

Vakar, 9.decembrī, Krāslavā divi vīrieši maskās, piedraudot ar nazi, veica laupīšanu kādā degvielas uzpildes stacijā, kur nolaupīja preces un naudu. Policija operatīvi reaģēja uz notikušo un jau pēc divām stundām, operatīvo pasākumu realizācijas rezultātā Latgales reģionālās pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki kopā ar Krāslavas Kriminālpolicijas nodaļas darbiniekiem, aizturēja divus vīriešus – 1978. un 1961.gadā dzimušus.

Jāpiebilst, ka abi aizturētie vīrieši ir agrāk vairakkārt sodīti, tajā skaitā arī par laupīšanu. Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas, izmeklēšana turpinās.

 

Sakarā ar atrašanu Krāslavas iecirknis pārtrauc Vladimira Sinicina meklēšanu, kura bija izsludināta 24.novembrī.

Policija turpina meklēt!

Latgales reģiona pārvaldes Krāslavas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo Aleksandru Klagišu, dzimušu 1940.gada 20.maijā, dzīvo Krāslavā, Vienības ielā 30-23, par kura atrašanās vietu nav zināms kopš 2009.gada oktobra mēneša beigām. Pielikumā fotogrāfija.

Ja kādam ir informācija par bezvēsts pazudušajiem cilvēkiem, lūdzam ziņot pa tālruni: 65603400, 65603409

 

Latgales reģiona pārvaldes

priekšnieka palīga

p.i. A.Laizāne

Dalīties Twitter     Dalīties Facebook